Vrijwilliger gezocht voor Internetcafé buurtcentrum het Spectrum

Foto: Pixabay

Vanwege de toenemende belangstelling voor het Internetcafé zoekt buurtcentrum Het Spectrum een extra vrijwilliger met kennis van tablets, laptops en Windows 10.

Behalve computer- en softwaretechnische kennis is het belangrijk dat de nieuwe vrijwilliger spontaan is, en om kan omgaan met verschillende niveaus van computervaardigheid.  Man/vrouw, jong/oud dat maakt niet uit!

Internetcafé
Het Internetcafé is bedoeld voor mensen die geen of weinig gelegenheid hebben om met een computer om te (leren) gaan of te gebruiken. Op basis van de behoeften van de deelnemers wordt er uitleg gegeven over hetgeen zij willen leren. Zo kunnen taalprogramma’s aan bod komen om het Nederlands te verbeteren, kan men leren omgaan met computer, de weg vinden op internet, leren gebruik te maken van Facebook, etc.

Op dit moment geeft docente Pauline Snijders de gezellige lessen samen met twee vrijwilligers. Het is dus de bedoeling dat daar een derde vrijwilliger bij komt.
Geïnteresseerden kunnen zich melden via Karin Koks, 06-19965444 of langskomen op donderdagmiddag tijdens het Internetcafé!

Cookieinstellingen