112

Vrouw beroofd op vluchtstrook A9

Foto: Wim Meijer Fotografie

Zaterdag 4 november is aan het eind van de middag een vrouw klemgereden op de A9 tussen Uitgeest en Akersloot en beroofd van haar winkelomzet.

Omstreeks 17.30 uur reed de 32-jarige vrouw in haar personenauto over de A9, komende vanuit de richting Heemskerk  in de richting Alkmaar. De vrouw had de opbrengst bij zich van haar winkel en zij was juist op weg naar huis.

Klemgereden en geslagen
Tussen de oprit Uitgeest en de afslag Akersloot werd zijn plotseling gesneden door de bestuurder van een personenauto. De vrouw trapte op de rem en stuurde de vluchtstrook op. De andere auto stopte voor haar op de vluchtstrook. Twee of drie mannen kwamen de auto uit en rukten vervolgens het portier van de auto van het slachtoffer open. Nadat de vrouw enkele klappen had gekregen, gingen de daders en met de opbrengt van de winkel vandoor. De vrouw moest zich met haar verwondingen onder doktersbehandeling stellen.

Getuigenoproep
De politie vraagt een ieder die iets heeft gezien of kan vertellen over de overval dit te melden. Hiervoor kan contact worden opgenomen via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Cookieinstellingen