Richard van Hooijdonk neemt je mee naar de toekomst!

Foto: Studio Oostrum

Topspreker, trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk geeft donderdagavond 23 november een inspirerende lezing over de impact van de nieuwe technologie op de manier waarop we leven, werken en ondernemen.

Ruim 420.00 mensen bezochten Richard van Hooijdonk’s inspiratiesessies in binnen- en buitenland en ook kennen wij hem van RTL, BNR, VARA/BNN en is hij gastdocent van de Nyenrode en de Erasmus universiteit.

Toekomstvragen
Welke toekomst brengt technologie ons? Rijden we straks allemaal in zelfrijdende auto’s? Zorgen chips in ons lichaam er straks voor dat we ouder worden? Printen we alles wat we nodig hebben uit met 3D printer? Gaan we naar mars? En hoe ziet het leven er straks uit met zon- en windenergie? Wonen en werken we straks samen met robots?

Tijdens deze inspirerende en wervelende theatershow neemt Richard van Hooijdonk het publiek mee naar de toekomst die zoveel zal betekenen dat je er maandenlang over zal napraten.

Welcome to the Future!

Kaarten vanaf € 21,50 voor donderdag 23 november om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Cookieinstellingen