Interactieve theateravond ‘My Life Online’

Foto: Centrum voor Jeugd en Gezin

Internet is overal en pubers brengen er veel tijd door. Naast alle voordelen die sociale media & internet bieden, zijn er natuurlijk ook de risico’s.

Hoe begeleid je je kind hierin in deze snel veranderende tijd? Wat moet je als ouder eigenlijk allemaal weten? Moet je meer controleren, afspraken maken of juist meer praten? En wat zijn, niet te vergeten, de positieve kanten van internet & sociale media?

De voorstelling
De voorstelling bestaat uit herkenbare situaties. De acteurs spelen valkuilen na die vaak leiden tot misverstanden en conflicten. Aan het publiek vragen zij tips: “Wat zouden jullie doen?” Deze oplossingen worden verwerkt in de volgende scènes. Daarnaast gaan zij het gesprek aan met ouders. Wat was nu werkelijk het probleem? En wat zijn mogelijke oplossingen in dit soort situaties? De voorstellingen hebben veel vaart en humor waarbij ouders en opvoeders kunnen meedenken, meepraten en meelachen.

Een ideale avond voor ouders om zich te laten inspireren en te weten wat er speelt in het leven van hun kinderen.

Datum, tijd en locatie

  • Datum en tijd: 12 december, aanvang 19.30 uur, show 20.00 – 21.30 uur
  • Locatie: Kennemer College – Beroepsgericht, van Riemsdijklaan 103 in Beverwijk
  • Gratis entree, aanmelden via: [email protected]

Week van de Opvoeding
Deze avond wordt aangeboden in het kader van de Week van de Opvoeding in samenwerking met gemeenten Beverwijk en Heemskerk, Het Kennemer College (Mavo en Beroepsgericht), Centrum voor Jeugd en Gezin, Brijder en de GGD.

Reacties van ouders

“Het ging echt over de praktijk en is daardoor herkenbaar.”

“Leerzaam en leuk dat het interactief is!”

“De interactie vond ik zeer positief. Hieruit blijkt dat de meeste ouders voor dezelfde dilemma’s staan.” 

Cookieinstellingen