Open Huis Nova College Beverwijk, IJmuiden en Haarlem

Foto: Nova College

Op woensdag 7 februari houdt het Nova College  van 18.00 – 21.00 uur Open huis voor alle mbo opleidingen in Beverwijk, Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen en IJmuiden.

In Amstelveen, Beverwijk, Haarlem en Hoofddorp kunnen bezoekers ook terecht voor informatie over het vavo: mavo, havo en vwo voor (jong) volwassenen.

CIOS
De opleidingen Sport en Bewegen van CIOS Haarlem houden Open huis op zaterdag 3 februari van 10.00 – 14.00 uur aan de IJsbaanlaan in Haarlem.

Opleidingen
Nova College verzorgt mbo in de sectoren Economie, Techniek en Zorg en Welzijn verdeeld over de volgende opleidingsrichtingen: Autotechniek, Bouw, CIOS Sport en Bewegen, Dans en Theater, Handel en Commercie, Horeca en Facility, ICT, Lab, Logistiek, Maritiem: Zeevaart en Binnenvaart, Marketing en Media, MyTec, Orde en Veiligheid, Recreatie door Cosmo Academy Haarlem, Uiterlijke Verzorging, Techniek, Welzijn, Zakelijk en Zorg. Nieuw in Hoofddorp zijn drie opleidingen Fastservice voor beroepen als barista of manager buffetrestaurant.

Persoonlijk advies
Tijdens het Open huis krijgen bezoekers informatie en persoonlijk advies van docenten, praktijkopleiders van stagebedrijven en van studenten. Daardoor ontstaat een compleet beeld van hoe het is om een opleiding te volgen op het Nova College: wat leer je, hoe leer je, hoe is de sfeer op school en wat is de kans op werk na deze opleiding.

Wie naar het Open huis wil komen van het Nova College kan zich aanmelden via de website novacollege.nl. Na aanmelding ontvangt men per e-mail het gekozen programma en tips voor het Open huis.

Cookieinstellingen