Wekelijkse column vanuit het Administratiegebouw in Castricum

Foto: Wim Meijer Fotografie

Vanaf morgen verschijnt iedere vrijdag een column van een van de specialisten met een praktijk in het Administratiegebouw in Castricum.

De naam spreekt voor zich: het Administratiegebouw. Als zodanig was het ook in gebruik als onderdeel van psychiatrisch ziekenhuis Duin en Bosch (tegenwoordig Dijk en Duin).

In 2010 besloot de gemeente Castricum echter om het oostelijke deel van het landgoed, waarop het psychiatrisch ziekenhuis is gevestigd, te gaan herontwikkelen en het zorgcentrum te concentreren op het westelijke deel van Duin en Bosch.

Het 110 jaar oude ‘witte kerkje’ op landgoed Duin en Bosch.

Nieuwe bestemming sinds 2010
Dit betekende dat ook het Administratiegebouw een nieuwe bestemming kreeg: een gebouw met een groot aantal bedrijfsunits, waarin tegenwoordig rond de 30 ondernemers zijn gevestigd. Onder die ondernemers ene opvallend groot aantal die zich richten op het gebied van training, coaching en  geestelijke- en/of lichamelijke gezondheid, zowel traditioneel als complementair, waarbij je kunt denken aan osteopathie, mesologie, homeopathie, cranio sacraal therapie, shiatsu, etc.

Over ieder van deze praktijken, therapieën en trainingsmethoden is veel te vertellen. En dat is dus precies wat we gaan doen! Vanaf morgen komt steeds een van de ondernemers aan het woord met een verhaal over de eigen praktijk.

De columns vanuit het Administratiegebouw zullen worden verzorgd door:

Het spits zal morgen worden afgebeten door gewichtsconsulent Silvia Heijmans.

Cookieinstellingen