Collectieve actie zonnepanelen van start voor inwoners gemeente Heemskerk

Foto: Gemeente Heemskerk

De gemeente Heemskerk start met een zonnepanelenactie, waardoor de inwoners van de gemeente de mogelijkheid krijgen om tegen een heel gunstige prijs zonnepanelen in te kopen en te laten installeren.

Deze voordelige aanbieding van zonnepanelen wordt mogelijk gemaakt door een collectief van regionale zonnepanelenleveranciers.

Door deze actie ontstaat een mooie win-winsituatie: De gemeente Heemskerk neemt weer een stap op de lange weg naar een energie-neutrale toekomst en voor de inwoners van de gemeente levert het een mooie besparing op de energierekening.

Ook is het voor kopers mogelijk om met dit aanbod de btw terug te vragen bij de belastingdienst. Dit wordt binnen deze actie gratis verzorgd door een administratiekantoor.

Installateurs
De deelnemende installateurs zijn Greeny Bros., Solar Store en Visser Elektrotechniek. Zij bieden alle drie dezelfde lage prijs voor installatie van de panelen. Wanneer men zich aanmeldt, komt geheel vrijblijvend en gratis één van de specialisten bij langs voor vakkundig advies. Daarna maken zij een aanbod op maat.

Deelname
Inschrijven kan tot 8 april 2018 via www.duurzaambouwloket.nl/actieheemskerk. Op deze pagina vindt men ook meer informatie over het verloop het actietraject, dat gelijk van start gaat wanneer zodra men zich inschrijft.

Bewonersavonden
Wie meer wilt weten of vragen heeft kant terecht op een van de bewonersavonden waar onafhankelijk loket Duurzaam Bouwloket een ieder van meer informatie zal voorzien:

  • Dinsdag 13 februari om 20.00 uur
    Locatie: Gemeentehuis Heemskerk, Maerten van Heemskerckstraat 1
  • Donderdag 15 februari om 20.00 uur
    Locatie: Kerk Apostolisch Genootschap, Jean Monnetstraat 1
  • Woensdag 21 februari om 20.00 uur
    Locatie: Basisschool de Bareel, Waddenlaan 1

Op www.duurzaambouwloket.nl/actieheemskerk kan men zich inschrijven voor de avonden. Ook bewoners van het Beverwijkse deel van Broekpolder kunnen gebruikmaken van deze actie.

Cookieinstellingen