Jubileumtoernooi de Kennemers tegen oud internationals

Op zaterdag 30 juni jl heeft de Beverwijkse voetbalvereniging de Kennemers het 100-jarig jubileum gevierd met een wedstrijd tegen oud-internationals onder leiding van ‘Mister Ajax’ Sjaak Swart.

Oud international Simon Tahamata, zag de bui al hangen toen hij de spelers van BVV de Kennemers het veld op zag komen: “Als ik kijk naar die jonge gasten, dan hebben we een heel groot probleem”, aldus de gelouterde voetballer die in het verleden furore maakte bij o.a. Ajax, Standaard Luik, Feijenoord, Beerschot en natuurlijk het Nederlands Elftal.

Doelpuntrijk
Onder aanvoering van Mister Ajax Sjaak Swart en zijn assistent-trainer Rafaël van der Vaart, traden de oud internationals aan tegen een tot in de tenen gemotiveerde Kennemers-selectie. Met elkaar zorgden de teams voor een ongekend en doelpuntrijk voetbalfeestje op Sportpark Adrichem, waarbij de Kennemers maar liefst zeven(!)maal de bal in het net kreeg, tegen de oud internationals driemaal.

Bij de jubileumwedstrijd aanwezig was ook RTV IJmond die de sfeer proefde, diverse internationals én scheidsrechter Kevin Blom interviewde en een beknopte registratie maakte van de wedstrijd.

Cookieinstellingen