RTV IJmond ondersteunt lopers uit de IJmond tijdens 3e dag Nijmeegse Vierdaagse

De afgelopen week stond wandelend Nederland weer helemaal in het teken van de Vierdaagse van Nijmegen.

Voor de 102e maal werd deze iconische loop georganiseerd en maar liefst 47.431 stonden er op dinsdag 17 juli vol goede moed aan de start. Goede moed vanwege de mooie weersomstandigheden, hoewel een graadje koeler geen kwaad zou kunnen. Want zon is leuk, maar teveel warmte eist toch zijn tol, en maakt zware kilometers alleen maar nog zwaarder.

Zevenheuvelenweg
Vooral gold vooral voor de derde dag van de Vierdaagse, die traditiegetrouw toch al de zwaarste is vanwege het feit dat de route loopt over de slopende Zevenheuvelenweg. Reden voor de vrijwilligers van RTV IJmond om richting Nijmegen te vertrekken om daar op die zware donderdag op diezelfde Zevenheuvelenweg, de tent en apparatuur op te zetten en alle lopers, en die uit de IJmond in het bijzonder, een hart onder de riem te steken met muziek en een gezellig interview. 

Of het komt door de extra ‘arbeidsvitaminen’ van RTV IJmond? Wie zal ’t zeggen? In ieder geval zijn vandaag, op die laatste dag van de Nijmeegse Vierdaagse, maar liefst 41.006 mensen over de eindstreep gekomen op de Via Gladiola. Onder hen al die wandelhelden en -heldinnen uit de IJmond.

Alvast een filmimpressie… later deze week meer!
Bart Bosch van RTV IJmond maakte bovenstaande sfeerimpressie, als voorloper op de reportage met de interviews die later deze week te zien zal zijn op RTV IJmond.

'
video
18795
RTV IJmond ondersteunt lopers uit de IJmond tijdens 3e dag Nijmeegse Vierdaagse
De afgelopen week stond wandelend Nederland weer helemaal in het teken van de Vierdaagse van
https://heemskerk.nieuws.nl/algemeen/18795/rtv-ijmond-ondersteund-lopers-ijmond-tijdens-3e-dag-nijmeegse-vierdaagse/
2018-07-20T22:37:12+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/143/2018/07/20223837/rtv-ijmond-4-daagse-2.jpg
Nijmegen, RTV IJmond, Vierdaagse
Algemeen, IJmond NieuwsTV, Sport en Gezondheid