JCI IJmond organiseert wielerronde voor fietsliefhebbers en wielrenfanaten

Foto: JCI IJmond

Op zondag 29 mei organiseert JCI IJmond (Junior Chamber International IJmond) voor de 3e keer de Ronde van JCI.

Bij deze wielerronde komen zowel de relaxte fietsliefhebbers als de ‘beulende’ wielrenfanaten volledig aan hun trekken. Deelnemers hebben de keuze uit een route van 40, 70 of 120 kilometer, uitgestippeld door het Noord-Hollandse landschap met als rustplaatsen onder meer Kwalitaria Broekpolder in Heemskerk en de Gouden Karper in Ursem.

De ronde heeft z’n start en finish bij Bob’s Party & Events in Uitgeest. Daar worden alle deelnemers ’s morgens eerst verwelkomd met een kop koffie of thee. Vervolgens kunnen de diverse afstanden van start gaan.

De starttijden zijn:

  • 120 kilometer om 08:30 uur
  • 70 kilometer om 09:30 uur
  • 40 kilometer om 10:30 uur. Deelnemers aan de 40 kilometer mogen ook eerder starten, zodat zij op tijd terug zijn voor de bekendmaking van de goede doelen.

Bij de start krijgen de deelnemers nog de nodige foerage voor onderweg in de vorm van fruit (geleverd door Rick’s fruit), broodjes (Versbakkerij Goemans) en sportdrank (Maxim).

IJmond GoedeDoelenFonds
Deelnemers rijden overigens niet alleen voor hun plezier maar steunen met hun deelname ook het JCI IJmond GoedeDoelenFonds. Op dezelfde dag zal JCI IJmond tussen 14.00 uur en 15:00 uur de eerste doelen bekend maken die met dit fonds hun wens in vervulling zullen zien gaan.

Inschrijven
Via www.rondjevanjci.nl of via het www.ntfu.nl kunnen deelnemers zich vooraf inschrijven en gelijk gebruiken maken van het scan&go systeem, waardoor er gelijk gefietst kan worden. Inschrijven tijdens de dag zelf is uiteraard ook mogelijk. Kijk voor meer informatie op www.rondevanjci.nl.

jci-slide2banner

 

Cookieinstellingen