Onderzoek naar ervaringen sociale ondersteuning in Heemskerk

Foto: Google Maps

Gemeente wil weten wat inwoners van Heemskerk vinden van de ondersteuning die zij ontvingen; anonieme vragenlijst binnenkort schriftelijk of digitaal in te vullen

Het Sociaal wijkteam en het Centrum voor Jeugd en Gezin IJmond (CJG) spelen een belangrijke rol in het ondersteunen van inwoners van de gemeente Heemskerk. Bijvoorbeeld bij vragen of problemen op het gebied van eenzaamheid, opvoeden, boodschappen doen, overbelasting of de zorg voor een ander.

Onderzoek naar ervaringen
De gemeente wil graag weten wat inwoners vinden van de ondersteuning die zij hebben ontvangen. Dit najaar wordt er daarom een ervaringsonderzoek uitgevoerd door een onafhankelijk onderzoeksbureau

Anoniem
Inwoners die tussen 1 juli 2017 en 1 juli 2018 een beroep hebben gedaan op het Sociaal wijkteam of het CJG ontvangen een uitnodiging om schriftelijk of digitaal een anonieme vragenlijst in te vullen. De vragen gaan onder andere over de bereikbaarheid, de werkwijze, het contact en de behaalde resultaten. Ook de buurgemeenten Beverwijk en Velsen doen dit onderzoek.

Dienstverlening
Deelname aan het onderzoek is vrijwillig. De uitkomsten van het onderzoek zijn belangrijk om de dienstverlening te evalueren en waar nodig verbeteren. Naar verwachting zijn de uitkomsten begin 2019 bekend. We maken de uitkomsten bekend via de website van de gemeente.

Voor meer informatie over het Sociaal wijkteam en het CJG kunt u kijken op www.heemskerkwijzer.nl.

Reacties

article
20625
Onderzoek naar ervaringen sociale ondersteuning in Heemskerk
Gemeente wil weten wat inwoners van Heemskerk vinden van de ondersteuning die zij ontvingen; anonieme
https://heemskerk.nieuws.nl/algemeen/20625/onderzoek-naar-ervaringen-sociale-ondersteuning-heemskerk/
2018-10-26T18:56:17+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/143/2018/10/26185525/ijmond-cjg.jpg
sociale ondersteuning
Algemeen, Gemeente