Bos28er Evert-Jan Woudsma komt met workshop natuurbeleving voor professionals

Foto: Evert-Jan Woudsma

Natuurbelevingsspecialist Evert-Jan Woudsma van Bosw8er start binnenkort met een workshop natuurbeleving voor professionals.

Wat voor professional? Dat moet je heel breed zien. Of je nu wandelcoach bent, medewerker BSO, leerkracht of op andere wijze mens en natuur in verbinding brengt, dan kan die workshop natuurbeleving voor professionals echt iets voor jou zijn.

De workshop bestaat uit 3 avonden en een dagdeel, waarbij het binnengedeelte plaatsvindt in het gezellige restaurant Vosfood op camping Geversduin. Er is plaats voor max. 10 personen.

Flora, fauna, natuurlijke processen en natuurbeheer vormen samen de basis van wat wij ervaren in de natuur. Tijdens de workshop gaat u met deze thema’s aan de slag. Ook het spiegelen aan deze processen komt aan bod. Maar vooral het verhaal over een soort, een proces en hoe dit te vertalen in uw werkgebied.  Net even anders kijken kan al een wereld van verschil maken.

De kennis is direct inzetbaar bij de mensen met wie men werkt. Want natuurbeleving geeft vaak meer inzichten dan we denken. Hoe meer mensen de natuur beleven, hoe meer mensen gaan inzien dat we er zuinig op moeten zijn.  Voor meer informatie over de workshop kan men terecht op www.bosw8er.nl of contact opnemen met Evert-Jan Woudsma via 06-27883180

Cookieinstellingen