Sportieve gratis kerstvakantieactiviteiten in Castricum en Heemskerk

Foto: Team Sportservice Kennemerland

Team Sportservice Kennemerland laat nieuwe jaar sportief van start gaan met gratis sportieve kerstvakantieactiviteiten voor kinderen die in de gemeenten Castricum en Heemskerk wonen of naar de basisschool gaan.

2 januari: Smashbal, funvolley en Sportinstuif
Op woensdag 2 januari gaan we van start met smashbal en een sportinstuif in sportcentrum de Bloemen in Castricum. Volleybalvereniging Croonenburg en Team Sportservice organiseren deze combiclinic voor kinderen uit groep 3 t/m 8.

Een uur volleyballen waarbij je vooral veel gaat smashen en een uur vrijspelen tijdens de instuif in de gymzaal. Voor de allerjongsten van 2,5 tot 6 jaar is er funvolley o.l.v. VV Croonenburg. Bij funvolley wordt spelenderwijs kennis gemaakt met de grondvormen van volleybal, zoals rennen, springen, spelen met ballonnen, rollen en spelen met de bal.Donderdag 3 januari: Mega Sportinstuif in de Waterakkers
De Mega Sportinstuif is bedoeld voor kinderen van groep 3 t/m 8: twee uur lang klimmen, zwaaien, trampolinespringen, voetballen of over de mega stormbaan. Korfbalvereniging HBC en dansschool the Workout zijn ook aanwezig bij de sportinstuif en geven een te gekke korfbalclinic en dansles.

Later op de dag zijn de kinderen van groep 1 en 2 aan de beurt tijdens de mega kleuterinstuif. Lekker springen, schommelen, zwaaien, rennen, klimmen en spelen op de stormbaan o.l.v. de bewegingsconsulenten van Team Sportservice Kennemerland.Vrijdag 4 januari breakdance en slacklinen in de Velst in Heemskerk
Een uitdagende en stoere combiclinic o.l.v. van breakdancedocent Falko de Graaf en slackline specialist Jonas Konijnenberg.

Wie mee wil doen aan de vakantieactiviteiten moet zich vooraf digitaal inschrijven via de website www.teamsportservice.nl/kennemerland. Hier vind je tevens de tijden en overige informatie.

 

Reacties

0