Wat broeit er zoal in De Broedmachine (#1): Mndy Bags & More

Wat broeit er zo al in De Broedmachine? Art & Business Producties maakte een rondje langs een aantal creatievelingen die sinds kort hun eigen plekje hebben in het gebouw aan de Parallelweg in Beverwijk en daar hun eerste stappen zetten op de weg van creatief ondernemerschap.

Bijna een jaar geleden werd aan de Parallelweg in Beverwijk De Broedmachine officieel geopend. De Broedmachine, een gebouw, omgetoverd in een plek waar jonge en creatieve ondernemers een eigen plekje hebben waar ze hun vaak unieke ideeën kunnen ontwikkelen en daarnaast ook van elkaars ervaringen kunnen leren. Inmiddels huisvest De Broedmachine een bont gezelschap aan ondernemers, variërend van ontwerpers en beeldend kunstenaars tot artiesten en muzikanten. Reden voor Art & Business Producties om eens een rondje te maken en maandelijks de camera te richten op een van die ondernemers.

In het eerste deel van de serie is vandaag de camera gericht op de 23-jarige Mandy Böhm uit Beverwijk. Zij is in De Broedmachine haar eigen “Mndy Bags & More” gestart. Mandy maakt van oude banken nieuwe tassen en andere accessoires en hoopt ooit te bereiken dat heel de IJmond rondloopt met een échte ‘Mndy’

Cookieinstellingen