Omgevingsdienst IJmond organiseert fotowedstrijd met duurzame prijzen

Foto: Pixabay

In het kader van het 20-jarig bestaan organiseert Omgevingsdienst IJmond een fotowedstrijd, waarbij het gaat om de gekste, leukste, meest inspirerende of mooiste natuur-, milieu- of duurzaamheidsfoto. Wat er te winnen is? Hoe kan het anders: uiterst duurzame prijzen.

Omgevingsdienst IJmond bestaat dit jaar 20 jaar. Gedurende die twee decennia is deze organisatie intensief bezig met het milieu in de regio’s IJmond, Zuid-Kennemerland en Zaanstreek-Waterland. Veelal gaat het om controleren van wet- en regelgeving, vaak ook om duurzaamheid, maar altijd om te zorgen voor een schoon milieu en een veilige leefomgeving.

Met als doel om (in dit geval letterlijk) in beeld te krijgen wat milieu betekent voor de inwoners van de 15 gemeenten binnen het werkgebied van Omgevingsdienst IJmond is er nu een foto-wedstrijd uitgeschreven.

“Stuur jouw gekste, leukste, meest inspirerende of mooiste natuur-, milieu- of duurzaamheidsfoto in en maak kans op duurzame prijzen”, aldus OD IJmond. Insturen van foto’s kan tot 10 september via www.odijmond.nl/winnen.

Hoofdprijs is een infraroodscan jouw woning ter waarde van € 225,- Een infraroodscan en geeft ter plekke advies hoe je zo min mogelijk energie en warmte verliest. Door maatregelen te treffen bespaar je direct op uw stookkosten.

Verder maakt men kans op één van de drie Milieuboxen ter waarde van € 30,- met o.a. een tijdschakelklok, LED-lamp, een dubbele doorvoerstekker, een Humble brush (bamboe tandenborstel), een douchetimer en gerecyclede wasknijpers. En ook maak je kans op het winnen van een lieveheersbeestjeshuis of een insectenhotel.