Veel humor, muziek en nostalgie komend weekend in Kennemer Theater

Foto: Wim Lanser

Vuile Huichelaar met Paulette Willemse en Saskia van Zutphen, Marja’s Dooie Sterren Parade van Marja van Katendrecht, Tis Hier Geen Hotel met Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth en cabaret van Emiel van der Logt.

Vuile Huichelaar grandioos meezingspektakel
De koninginnen van het meezing-cabaret, Paulette Willemse en Saskia van Zutphen gaan in deze voorstelling volledig los. Weg met hoestschaamte, amateurvirologen en het raamgesprek. Ze richten zich op de guilty-pleasures, de heimelijke genoegens en zingen samen de pandemie van zichzelf én van het publiek af. Hoe kan dat beter dan met het foute lied!

Ze verheugen zich op een kakafonie van zingende brave borsten die hysterische, tranentrekkende, maar zalige liedjes mee zingen. De titel van dit alweer zevende programma van de dames heet: Omdat ik zoveel van je hou en andere foute liedjes!

(foto: Paul Ridderhof)

Kaarten vanaf € 23,50 op vrijdag 8 april om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Marja’s Dooie Sterren Parade
Na het grandioze succes van Marja’s Grote Tupper Topper Show, komt Marja van Katendrecht terug met haar nieuwe voorstelling Marja’s Dooie Sterren Parade. De altijd hoopvolle en melancholische Marja maakt zich zorgen over de ons ontvallen Nederlandse artiesten. In sprankelend muzikaal programma houdt ze de herinneringen aan hen levend!

Marja ontvangt nabestaanden met een plak cake en een welgemeend ‘Bedankt dat u er bent’. Met het iconische ‘Waarheen, waarvoor’ van Mieke Telkamp opent zij de herdenking. Aan de hand van bekende en onbekende nummers en anekdotes vertelt Marja over het leven van onder anderen Robert Long, Conny van den Bos, Rudy Carrell, Tante Leen, de Zangeres Zonder Naam en vele anderen. Een hartverwarmende en soms ontroerende parade met de grote sterren van weleer.

Marja van Katendrecht zoals het publiek haar kent; sprankelend, ontwapenend, met een tomeloze energie en het hart op de (Rotterdamse) tong. Marja toont succes, maar schuwt het verval en de eenzaamheid niet. Marja’s Dooie Sterren Parade is een vervreemdende gebeurtenis die – precies zoals bij een goed afscheid – droefenis én plezier met elkaar verbindt!

foto: annemieke van der togt

Kaarten vanaf € 18,00 op vrijdag 8 april om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Laatste kaarten voor Tis Hier Geen Hotel
Als ouder ga je iedere dag door de emotionele rollercoaster van het puberouderschap. Gesmijt met deuren, muziek tergend hard, continu rotzooi in de badkamer, complete chaos in de slaapkamer; het leven met pubers is nooit saai. Je aanwezigheid als ouder wordt louter gewaardeerd als je de koelkast op tijd aanvult, een doorlopende pinautomaat wilt zijn en op afroep voor taxichauffeur wilt spelen.

In deze voorstelling laten cabaretières Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth op nuchtere en humoristische wijze zien hoe je met een beetje gezond verstand en zonder al te veel kleerscheuren die pubers overleeft. Met veel liefde en geduld, en vooruit, ook met heel veel wijn.

Tis Hier Geen Hotel is een herkenbare, humoristische en soms gênante voorstelling over (over)leven met pubers. Een voorstelling voor iedereen die een puber in huis heeft of zelf ooit puber is geweest.

Kaarten vanaf € 20,50 op zaterdag 8 april om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Emiel van der Logt: Politiek incorrect, met scherpe observaties, maar vooral grappig
Het leven is toch te kort? Dus waarom spijt hebben van dingen die je nooit hebt gedurfd? Dat mooie meisje aanspreken? Je baan opzeggen? Eerlijk zijn over je gevoelens? Doe het gewoon. Op zaterdag 9 april is Emiel van der Logt om 20.30 uur te zien in Beverwijk met zijn voorstelling Geen Spijt.

De Brabantse cabaretier uit Roosendaal verkocht zijn huis en ruilde dat in voor een zelfopgelegde quarantaine in een camper. Met zijn vrouw en drie dochters ging hij tijdens corona acht maanden op reis door Europa en maakte daar deze voorstelling. Door zijn politieke incorrectheid, messcherpe observaties en hoge grapdichtheid belooft dit weer een avond te worden om niet te vergeten.

(foto: Christ de Veth)

Kaarten vanaf € 16,50 op zaterdag 9 april om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Reacties

Cookieinstellingen