Bakker Buitenleven wint de IJmond Duurzaam Award 2022

Foto: od IJmond

Bakker Buitenleven uit Heemskerk is de winnaar geworden van de IJmond Duurzaam Award 2022. De tuinspecialist nam het op tegen de duurzaam gecertificeerde oudereninstelling ViVa! Zorggroep en ProFhire Nederland B.V. een bedrijf in bedrijfshulpverlening.

Omgevingsdienst IJmond reikt deze award jaarlijks uit aan een bedrijf dat in de bedrijfsvoering en/of hun product heel bewust kiest voor duurzaamheid. De jury bepaalde unaniem dat de IJmond Duurzaam Award 2022 naar Bakker Buitenleven ging.

De jury, bestaande uit wethouders van de IJmond en de winnaar van 2021, BTAC Solutions uit IJmuiden, was unaniem in haar oordeel: “We gaan voor wereldverbeteraars in de tuin”.

Jury: “De winnaar blijft met beide benen op de grond, beseft dat niet alles vandaag kan en blijft doorzetten voor een mooiere toekomst. Ramon Bakker van Bakker Buitenleven gaat het gesprek aan met de omgeving. Dat zorgt voor bewustwording onder collega’s, branchegenoten en klanten. Voor Bakker Buitenleven gaat verduurzaming verder dan zonnepanelen, elektrische heftrucks en het terugnemen van verpakkingsmateriaal”.

Cookieinstellingen