Auteur en harpiste samen met autobiografisch verhaal in Kennemer Theater

Foto: Scherpontwerp

Op donderdag 28 september staan auteur Abdelkader Benali en harpiste Lavinia Meijer op het podium van het Kennemer Theater in Beverwijk met de voorstelling ‘Brief aan mijn dochter’, gebaseerd op Benali’s gelijknamige autobiografische roman.

Hij schrijft zijn dochter een brief en probeert zo de wereld waarin zij geboren zal worden te duiden. Harpiste Lavinia Meijer vult hem muzikaal aan en vertelt haar eigen, bijzondere verhaal over adoptie en de zoektocht naar muzikale en menselijke erkenning.

In deze samenwerking komen verschillende werelden samen. Om hun ontroerende verhaal over afkomst en identiteit te vertellen, reizen de hoofdpersonen door tijd en ruimte, van Tanger in Marokko tot Seoul in Zuid-Korea. De reis omspant generaties en culturen. De worsteling om je te verzoenen met je afkomst levert uiteindelijk een spannende muzikale en literaire confrontatie op waarbij beide kunstenaars zichzelf volledig geven. Door hun fascinerende samenspel ontstaat er een nieuwe theatervorm die prikkelt en ontroert.

Kaarten vanaf € 18,50 voor de try-out op donderdag 28 september om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Cookieinstellingen