Rocking Around the Christmas Tree in Kennemer Theater

Foto: Kennemer Theater

René Shuman & Angel’Eye zorgen samen met hun showband voor hét sublieme Kerstgevoel in het Kennemer Theater in Beverwijk.

Dat rock-‘n-roll heel goed samen gaat met Kerstmis dat bewijzen zij op deze speciale avond! Het enige wat het publiek hoeft te doen, is genieten van de mooiste ballads en meezingen met  de herkenbare Rock-‘n- Roll Christmas hits.

Mr. & Mrs.  Rock ’n Roll, René Shuman & Angel’Eye veroveren samen met hun showband  steeds meer harten in binnen’ en buitenland  Niet verwonderlijk, want een show van deze  muzikale duizendpoten betekent genieten van vroeger en van nu!

Samen met een spetterende band zetten zij het publiek in vuur en vlam en nemen hen mee  op een onvergetelijke muzikale reis! Van adembenemende ballads tot een uitbundig festijn. René Shuman is naast zanger, een fervent en virtuoos gitarist. Tijdens de optredens laat hij zijn Rock ’n Roll’gitaar scheuren, terwijl Angel’Eye tekeer gaat op haar piano als een  vrouwelijke Jerry’Lee Lewis!

Een heerlijke feel-good avond vol rock-‘n-roll én Kerst!

Kaarten vanaf € 38,50 voor zaterdag 23 december om 20 15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453

Cookieinstellingen