Musical annex mini-revue over songwriter Cole Porter is terug!

You’re The Top is een wervelende musical over het leven van de legendarische songwriter Cole Porter, gespeeld door Paul Groot en Marjolein Keuning speelt zijn vrouw. Morgenavond, vrijdag 16 februari is de musical annex mini-revue te zien in het Kennemer Theater in Beverwijk.

Cole Porter combineerde zijn buitengewone talent met een zeer opvallende levensstijl. Hij was van rijke komaf, een hartstochtelijke feestganger, een homoseksueel die trouwde en een fervent wereldreiziger. Hij leidde een dubbelleven en ondertussen schreef hij wereldberoemde songs als  I’ve Got You Under My Skin, Night And Day, Ev’ry Time We Say Goodbye en de musicals Anything Goes, High Society en Kiss Me, Kate. Terwijl zijn succes ongekende hoogte bereikte, groeide zijn eenzaamheid.

In You’re the Top zit Cole Porter in zijn laatste levensfase. Hij verblijft in zijn buitenhuis in Buxton Hill, waar hij elk weekend gasten uitnodigt om hem gezelschap te houden. Maar vanavond loopt alles anders dan anders: er zijn geen gasten.

Ooit speelde Willem Nijholt de hoofdrol in de musical over de briljante componist. Deze avond kruipt Paul Groot in de huid van Cole Porter.

Kaarten vanaf € 31,00 voor vrijdag 16 februari om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Cookieinstellingen