Volgende week start werkzaamheden Jonk heer Geverslaan

Foto: Pixabay

De komende vijf weken  staat er een aantal werkzaamheden in de Jonkheer Geverslaan op het programma.

In de week van 23 tot en met 27 mei brengt aannemingsbedrijf Ooms Civiel diverse uitritconstructies aan in de Jonkheer Geverslaan. De straat blijft deze periode bereikbaar  voor doorgaand verkeer. Van 9 tot en met 15 juni is de Jonkheer Geverslaan daarentegen wel volledig afgesloten voor al het verkeer.

Bewoners van de Braillestraat wordt verzocht hun auto’s in de periode van 23 tot en met 27 mei elders te parkeren.

Afgesloten tussen 9 en 15 juni
Tussen 9 en 15 juni staat het frezen, asfalteren en belijnen van de Jonkheer Geverslaan op de planning. Gedurende de asfaltwerkzaamheden brengt de aannemer op voorhand een kleeflaag aan op het wegdek om de asfaltlagen aan elkaar te laten hechten. Deze kleeflaag blijft aan de schoenen en fietsbanden plakken en is erg hardnekkig om te verwijderen. De gemeente doet het dringende verzoek om deze kleeflaag niet te betreden. De totale werkzaamheden gaan naar verwachting vijf weken duren.

Om de werkzaamheden veilig en vlot te laten verlopen, is de Jonkheer Geverslaan van 9 tot en met 15 juni volledig afgesloten voor al het verkeer. Tijdens de afsluiting leiden verkeersborden het verkeer om. Ook in deze periode worden de bewoners van de Jonkheer Geverslaan en de Braillestraat verzocht hun auto elders te parkeren. Buslijn 79 van Castricum naar Beverwijk rijdt in deze periode via de Rijksstraatweg, Starweg en via de Ruysdaelstraat weer terug naar de Rijksstraatweg.

Cookieinstellingen