Sportles Gezonde Leefstijl

Foto: Team Sportservice Kennemerland

Kinderen die in Heemskerk wonen en in groep 5 t/m 8 van het basisonderwijs of de 1e klas van het VO zitten, kunnen binnenkort meedoen met de gratis sportles ‘Gezonde Leefstijl’. Dat klinkt misschien niet ‘swingend’, maar dat is ’t wel!

Nog even en dan start Team Sportservice Kennemerland op dinsdagmiddag van 15.45-16.30 uur met een actieve les in gymzaal de Velst. Met deze sportles wil Team Sportservice Kennemerland kinderen ondersteunen die aan een gezonde leefstijl en een gezond gewicht werken. Bewegen is erg belangrijk als je gewicht wil verliezen en extra leuk als je dat samen kan doen.

Tijdens de les komen allerlei onderdelen aan bod, zoals trefbal, basketbal, turnen, bootcamp, freerunnen en badminton. Tevens kan Team Sportservice de deelnemers helpen met het vinden van een leuke sport of vereniging.

Proefles
Wie benieuwd is of deze les iets voor hem of haar is, kan zich aanmelden voor een proefles. Het digitale inschrijfformulier is te vinden op de website www.teamsportservice.nl/kennemerland onder het kopje Activiteiten. Het verplicht tot niets en alle lessen zijn gratis. Neem voor meer informatie contact op met Team Sportservice Kennemerland via [email protected].

Reacties

article
20509
Sportles Gezonde Leefstijl
Kinderen die in Heemskerk wonen en in groep 5 t/m 8 van het basisonderwijs of
https://heemskerk.nieuws.nl/jeugd/20509/sportles-gezonde-leefstijl/
2018-10-19T13:08:27+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/143/2018/10/19130656/Leefstijl-bericht-trefbal.jpg
gezonde leefstijl, sportles
Jeugd, Sport en Gezondheid