Muziek, muziek, muziek voor het Goede Doel!

Foto: Muziekfort

In de week van 18 t/m 21 december komt het Muziekfort (Fort aan den Sint Aagtendijk in Beverwijk) in actie voor Serious Request de Lifeline. Dat betekent dat het fort van dinsdag t/m vrijdag iedere avond om 20.00 uur open gaat voor heel veel live-muziek.

Gratis toegang, maar wèl een donatie!
Zowel het fort als alle optredens zijn gratis te bezoeken. Wel worden giften gewaardeerd in de vorm van een donatie voor 3FM Serious Request de Lifeline. Dat kan bij de hoofdingang.

Op dinsdagavond 18 december spelen Cobra Coverband en SpatzS in de poterne van het fort. Twee coverbands met een eigen stijl, de ene met een breed repertoire aan covers en de ander die ze verbouwt tot eigen, vaak ook akoestische versie’s.

Op woensdagavond 19 december: Nova Sky en Ride the Fader. Twee bands met eigen werk uit de regio. Nova Sky is niet in ėėn hokje te plaatsen, blues, country, folk, pop, rock? Kom het zelf beluisteren. Ride the Fader is op het podium volledig in hun element, leunend op hun jarenlange ervaring in bands als Soda P en Quality Export.

Op beide avonden kun je in de repetitieruimtes van het fort ook bij een aantal bands gaan kijken, van jazz tot metal, van country tot rock tot disco, laat je dus verrassen!

Op donderdagavond 20 december is het maandelijkse Muziekcafé in het Muziekfort weer geopend voor alle muziekvrienden en vrienden van de muziek! Voor deze keer Bert’s jam voor 3FM.

The Flying Embryo’s vrijdag 21 december in het Muziekfort

Op vrijdag 21 december, let op, niet in het fort, maar in de loods van het Muziekfort aan de overkant: Copy-Rats en de alom bekende Pretpunk van The Flying Embryo’s.

  • Copy-Rats is een coverband uit Beverwijk die onder andere nummers van Pantera, Megadeth, Machine Head, Metallica, Sacred Reich en Entombed te grazen neemt.
  • De uit Velsen en omgeving afkomstige 5 mans-formatie The Flying Embryo’s pakt de zaken, zoals de naam al doet vermoeden, wat anders aan dan de gemiddelde band. Met hun humor, satire en comedy verpakt in smerige rock ’n roll, smartlappen en (pret) punk, hebben ze een flinke landelijke reputatie opgebouwd. The Flying Embryo’s hebben op vele grote festivals door het hele land gestaan en het podium gedeeld met bands als Peter Pan Speedrock , Jovink, Osdorp Posse, The Shavers , De Kast, Heideroosjes, Malle Pietje en The Bimbo’s en George Baker.

Meer info via de website van het Muziekfort of volg ons op Facebook

'
article
21569
Muziek, muziek, muziek voor het Goede Doel!
In de week van 18 t/m 21 december komt het Muziekfort (Fort aan den Sint
https://heemskerk.nieuws.nl/jeugd/21569/muziek-muziek-muziek-voor-het-goede-doel/
2018-12-14T22:43:05+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/143/2018/12/14224434/IMG_9747.jpg
muziekfort, Serious request
Cultuur, Jeugd