Start voorverkoop seizoen 2016-2017 Kennemer Theater

Foto: Wim Meijer Fotografie

Op donderdag  19 mei om 11.00 uur start de voorverkoop van het theaterseizoen 2016-2017 van het Kennemer Theater in Beverwijk.

Vanaf dat moment kunnen kaarten worden gereserveerd via de website www.kennemertheater.nl of via het bestelformulier in het magazine dat vanaf dinsdag 17 mei wordt verspreid.

Zoals het publiek gewend is van het Kennemer Theater is er een ruim aanbod van  verschillende genres vertegenwoordigd. In het begin van het seizoen worden er, zoals ieder jaar, een aantal try-outs gespeeld. Bij een aantal hiervan loopt de cast al even in het theater om de montage en repetities tot aan de eerste voorstelling met publiek (try-out) tot stand te brengen. Dit zijn o.a. Indecent Proposal, Dummie de Mummie, Purper, Big Black & Beautiful e.a.

Aan Harrie Jekkers & Jeroen van Merwijk de eer om de eerste voorstelling van het nieuwe seizoen te spelen! Wegens succes komen Ton Kas, Peter Pannekoek, Ashton Brothers en Bram Bakker en Marjolijn van Kooten hun show nog een keer overdoen het komende seizoen. Na bijna 5 jaar geen opera in het Kennemer Theater is nu Nabucco weer terug van weggeweest! Vanwege een constructieve samenwerking met een tiental andere theaters is het mogelijk geweest om Pants Down Circus uit Australië naar Nederland te halen! Er zijn een aantal mooie theaterconcerten van bekende artiesten te boeken: o.a. O’3NE, Ruth Jacott, 3JS, Mirusia, Belle Perez, Miss Montreal en Jeroen van der Boom.

Door de goede relatie met de impresario’s doet de grote productie A Chorus Line (18 dansers) ook Beverwijk aan! En ook de allerjongsten (vanaf 2 jaar) komen aan hun trekken (o.a. Peppa Big)

Het gehele programma is te zien op www.kennemertheater.nl.

Voordeel bij vroeg bestellen: Iedereen die voor 14 juni vijf of meer voorstellingen reserveert, ontvangt 10 procent korting op de gehele bestelling. Er zijn weer een aantal series tegen een gunstige prijs te bestellen; deze gelden als één voorstelling.

Reacties

Cookieinstellingen