Jack’s Bier Café heeft opnieuw ’t beste terras van de IJmond

Foto: Jack's Bier Café - FB

Misset Horeca heeft vandaag de lijst bekendgemaakt met de beste 100 terrassen in Nederland. In de lijst blijkt Noord-Holland goed vertegenwoordigd met 12 terrassen, hoewel vorig jaar nog 17 terrassen op de lijst voorkwamen.

Boutiquehotel en Grandcafé ’t Gerecht in Heerenveen mag zich dit jaar verheugen over het feit dat ze beschikken over het beste terras van heel Nederland, op de voet gevolgd door Kasteel TerWorm in Heerlen en  Restaurant Diverse in Nederweert.

Noord-Holland blijkt ’t als provincie goed te doen met een vertegenwoordiging van maar liefst 12 terrassen in de Top 100. Als hoogste op de ranglijst van Noord-Hollandse terrassen staat The Basket in Amsterdam, gevolgd door Herberg Jan in Heilo.

Beste terras van de IJmond
Op een 8e plaats in Noord-Holland (79e plaats landelijk) vinden we Jack’s Bier Café. Het is voor het Café het derde opeenvolgende jaar dat het zich nestelt in de Top-100 van Nederland, en is daarmee een echte uitzondering. Kijken we naar de 12 Noord-Hollandse terrassen die dit jaar in de lijst staan van de beste 100, dan blijkt dat er nog maar drie terug te vinden zijn in de lijst van vorig jaar, waaruit geconcludeerd kan worden dat Jack’s Bier Café een constante factor is als het om de kwaliteit van z’n terras aankomt.

Daar komt bij dat Jack’s Bier Café opnieuw het beste uit de bus komt van alle terrassen in de IJmond.

Hieronder de lijst met alle Noord-Hollandse terrassen binnen de Misset Terras Top 100

  1. The Basket, Amsterdam (14)
  2. Herberg Jan, Heiloo (26)
  3. Restaurant C, Amsterdam (42)
  4. De Lindeboom, Den Burg (47)
  5. Brasa, Purmerend (48)
  6. Tap Zuid, Amsterdam (71)
  7. De Bourgondiër, Hoorn (73)
  8. Jacks Bier Café, Heemskerk (79)
  9. De Koning, Alkmaar (82)
  10. Granada, Alkmaar (89)
  11. The Harbour Club A’dam Oost, Amsterdam (92)
  12. Vondelpark3, Amsterdam (99)

Klik op Misset Terras Top-100 voor de complete landelijke lijst.

Cookieinstellingen