ODIN ’59 verder in KNVB-bekertoernooi na 1-0 winst op FC Lisse

ODIN ’59 gaat verder voor de tweede ronde in het toernooi om de KNVB Beker. De ploeg van trainer Richard Plug won vanavond met 1-0 van competitiegenoot FC Lisse.

(bron: NH Nieuws)

Al binnen tien minuten zorgde Jurjen Dikker voor de 1-0 voor de Heemskerkers. Daarna was het ODIN-doelman Barry van Dijk die een hoofdrol voor zich opeiste met twee goede reddingen, waardoor de voorsprong overeind bleef.

Ook in de tweede helft was Van Dijk belangrijk voor zijn ploeg. De doelman hield door middel van meerdere saves zijn ploeg op de been en bleek een ‘brug te ver’ voor FC Lisse.

Ook het feit dat Jeffrey Klijbroek van ODIN ’59 met twee keer geel van het veld gestuurd bracht FC Lisse niet verder. Het was de ploeg van trainer Richard Plug die de overwinning binnenhaalde en dus doorgaat naar de volgende ronde.