Odin ’59 in achtste finale KNVB Beker tegen SC Heerenveen

Foto: Wikipedia

Na legendarische uit-overwinning tegen Emmen wacht amateurs van Odin ‘59 nu de confrontatie met de Friezen.

Men durft er in Heemskerk nog niet aan denken, maar dromen mag: een overwinning op SC Heerenveen in die laatste week voor Kerstmis… dat zou pas écht ‘The Most Beautiful Time of the Year’ zijn.

Voorzitter Jacinta Lieuwes van Odin ‘59 is tegen mediapartner NH Nieuws echter vrij realistisch over de kansen : “De bal is rond, hoor ik wel eens zeggen. Maar dit moet wel een hele ronde gladde bal zijn.” Aanvoerder Ron Scheffer vult haar aan: “Het klinkt misschien gek, maar het zou natuurlijk een schande zijn als we nog een ronde verder komen.”

Maar toch, tegen FC Emmen is gebleken dat niets onmogelijk is. Met 1-3 werd het Drentse team van trainer Dick Lukkien uit het bekertoernooi geknikkerd. En met Odin ‘59 in de ‘winning mood’ en met het voordeel van een thuiswedstrijd weet je het maar nooit.

Overigens is het nog maar de vraag of de wedstrijd op het eigen veld gespeeld mag worden . De kans is groot dat de thuisclub vanwege de veiligheidseisen moet uitwijken naar een stadion in de regio. Daar zal de komende weken over worden gesproken. “Misschien bij Telstar, maar dat moeten we nog bekijken”, aldus Lieuwes tegen NH.

Het bekerduel tegen sc Heerenveen wordt gespeeld op 18, 19 of 20 december. Dan zullen we weten Odin ‘59 mag ‘overwinteren’ in het bekertoernooi.

Reacties

article
20812
Odin '59 in achtste finale KNVB Beker tegen SC Heerenveen
Na legendarische uit-overwinning tegen Emmen wacht amateurs van Odin ‘59 nu de confrontatie met de
https://heemskerk.nieuws.nl/nieuws/20812/odin-59-achtste-finale-knvb-beker-sc-heerenveen/
2018-11-04T08:23:05+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/143/2018/11/04082014/Rotterdam_De_Kuip_9-wiki.jpg
Odin 59, ODIN'59
Nieuws, Sport en Gezondheid