Pilates Power Gym bij Welschap Welzijn

Foto: Angeles van de Bos-Hernandez

Met ingang van woensdag 13 september organiseert Welschap Welzijn lessen Pilates Power Gym,  een trainingsvorm die actiever is dan yoga, maar rustiger dan aerobics.

De cursus is gebaseerd op elementen uit de traditionele Pilatesgym en Power Yoga-oefeningen. Het is actiever dan yoga, maar rustiger dan aerobics. Het doel van Pilates Power Gym is het verkrijgen van een sterk, goed gevormd en lenig lichaam, het vrijmaken van energie, het verbeteren van het uithoudingsvermogen en lichaamshouding. Het is een oefenmethode voor het hele lichaam. Vooral de spieren rond de buik, en bekken worden door inzet van het krachtcentrum, “core”, getraind. De houding, ademhaling en coördinatie kunnen snel verbeteren.

Populair
Pilates wint snel aan populariteit. Bedrijven laten hun medewerkers bijvoorbeeld deze training doen zodat ze fitter zijn en beter functioneren.  In de Verenigde Staten is deze trainingsvorm eveneens erg polulair. Pilates Power Gym is geschikt voor jong en oud omdat de oefeningen kunnen worden aangepast op iedere doelgroep.

De cursus van Welschap Welzijn start op woensdag 13 september 19:15-20:15 uur. Aanmelden voor Pilates en de andere activiteiten van Welschap Welzijn: www.welschapwelzijn.nl. Meer informatie: 0251-207725.

Cookieinstellingen