HSV ODIN ’59 Jeugd volledig in het nieuw

Foto: ODIN '59

Afgelopen zondag, 17 september, vond voor alle jeugdleden van HSV Odin ’59 het openingsfeest plaats van het nieuwe voetbalseizoen.

Dit gebeurde in de vorm van een dag vol van activiteiten, muziek en entertainment voor alle jeugdleden én hun familie. Voor de club was het tevens een mooie gelegenheid om de nieuwe kleding aan alle teams te introduceren.

Gezellige sfeer
Gedurende de massaal bezochte clubdag trokken alle jeugdteams gezamenlijk op om aan diverse activiteiten deel te nemen. Op en rond de ODIN ‘59 velden waren springkussens, diverse eettentjes, sponsorkraampjes en de hele middag live muziek.

Activiteiten
Volgens een strak schema konden alle teams enkele sportieve onderdelen bijwonen. Zo konden de kinderen o.a. hun snelheid en conditie laten meten, voetbalclinics volgen en zelfs lasergamen. Ook enkele spelers van het eerste deden mee om de kinderen de fijne kneepjes van het vak te leren. Klap op de vuurpijl was het penalty schieten tegen een echte selectiekeeper. Nieuwe presentatiepakken en tenues
Het echte hoogtepunt van de dag was de uitreiking van de nieuwe tenues én presentatie-trainingspakken. Dankzij een initiatief van enkele vrijwilligers binnen de club zijn die voor alle jeugdteams volledig bekostigd door sponsoren. Een mooie een-twee tussen ODIN ’59 en betrokken bedrijven, waardoor de kinderen voortaan bij alle wedstrijden professioneel voor de dag komen.

Dankwoord
Namens de initiatiefnemers sprak woordvoerder Thijs Breuer na afloop van een zeer geslaagd evenement. Eind vorig jaar lanceerde hij het idee binnen het ODIN ’59-bestuur en met hulp van medevrijwilligers werd een plan opgesteld om potentiële kledingsponsoren te benaderen. En met succes! Door de vele enthousiaste reacties uit het bedrijfsleven zit de ODIN ’59 jeugd er de komende jaren qua kleding warmpjes bij.

Cookieinstellingen