112

Beverwijk/HeemskerkNieuws zoekt columnisten

Foto: Pixabay / bew. WMF

Eenmaal in de 2 weken een column schrijven over bijvoorbeeld reizen, muziek, film, boeken, natuur, mode, huizenmarkt, lifestyle, gezondheid, reguliere of alternatieve geneeswijzen of behandelmethoden, restaurants, trends, social media…

Ben jij expert of specialist op een bepaald gebied, kun je goed schrijven en vind je het leuk om eenmaal per 2 weken een column te schrijven voor Beverwijk/Heemskerk.Nieuws.nl stuur dan een berichtje naar [email protected] en er wordt contact met je opgenomen. Wat precies de bedoeling is? Dat zal ik vertellen:

Iedere dag een ‘expert-column’
Met ingang van vandaag gaat BeverwijkNieuws en HeemskerkNieuws dagelijks columns plaatsen. Althans, het moet dagelijks wòrden. Maar dan hebben we wel eerst 14 columnisten nodig. Die 14 columnisten schrijven eenmaal per 2 weken een column over nieuwswaardige feiten binnen hun eigen specialiteit. Bijvoorbeeld: een mode-expert schrijft eens in de 14 dagen een column over nieuwe modetrends, of een reisexpert schrijft verhalen over boeiende reisbestemmingen met minder bekende maar interessante zaken, of een boekenexpert schrijft eenmaal per twee weken een boekrecensie.

Het zijn maar enkele voorbeelden. Maar misschien heb jij ook nog wel een onderwerp wat de moeite waard is om tweewekelijks onder de aandacht van de lezers te brengen. Schroom danniet, stuur een mail naar [email protected] of bel met 06-13942842. Misschien is het ’t begin van een mooie samenwerking.

De eerste column
Later vandaag bijt René Kuil het spits af als expert op het gebied van osteopathie. Dit keer een soort van kennismaking, en over 2 weken gaat hij meer de praktijk in.

Reacties

Cookieinstellingen