112

Politie zoekt getuigen dodelijk geweldsincident Heemskerk

Foto: Wim Meijer Fotografie

De politie is op zoek naar eventuele getuigen van een geweldsincident met dodelijke afloop afgelopen zondag in een flatcomplex aan de Beneluxlaan in Heemskerk.

Omstreeks 00.55 uur reeg de politie melding van een geweldsincident op de Beneluxlaan in Heemskerk. Tegelijkertijd kwam er ook een melding dat er geschreeuwd zou worden vanaf de galerij van een flatgebouw. Ter plaatse trof de politie het slachtoffer aan. Het betrof een 22-jarige man uit Heiloo. Hij had ernstige verwondingen en bleek te zijn overleden.

In de directe omgeving trof de politie twee verdachten aan, terwijl een derde verdachte zich in een woning ophield. Alle drie konden ze worden aangehouden. De verdachten zijn mannen van 21 en 28 uit Heemskerk en een man van 22 uit Amsterdam.

Getuigenoproep
De politie stelt een onderzoek in naar het overlijden het slachtoffer, de aanleiding daartoe en de omstandigheden waaronder dit is gebeurd. Eventuele getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Reacties