112

Vijftal gezocht voor overval fietser (18) bij A9-viaduct in Heiloo

Foto: Wim Meijer Fotografie

De politie is op zoek naar getuigen van een overval in Heiloo gistermiddag. Een 18-jarige man fietste over de Nijenburgerweg in de richting van Akersloot, toen hij door een man naar de grond werd gehaald en geschopt. Het bleek te gaan om een groep van vijf overvallers.

(bronnen: Politie / NH nieuws)

Dat gebeurde rond 17.30 uur. Ter hoogte van het viaduct van de A9 werd de fietser ingehaald door een grijskleurige auto. Het slachtoffer reed nietsvermoedend verder, tot hij plots door een man werd besprongen. Deze trok hem naar de grond en schopte het hem.

Even verderop stond de grijskleurige Volkswagen Polo geparkeerd en daaruit kwamen drie jongemannen en een vrouw. Ook zij kwamen naar het slachtoffer en beroofden hem van zijn spullen.

Op dat moment kwam een voorbijganger aanlopen, waarop de vijf daders snel in de auto stapten en ervandoor gingen in de richting van Castricum, aldus de politie. Zij hebben in de omgeving tevergeefs gezocht naar de mogelijke daders.

Politie zoekt getuigen
Voor het onderzoek naar deze beroving zoekt de politie getuigen. Heeft u rond 17:30 uur de beroving op de Nijenburgerweg gezien? Heeft u de verdachten voor of na het incident zien rijden in de grijskleurige Volkswagen Polo? Of heeft u andere informatie over deze beroving? Neem contact met ons op via telefoonnummer 0900-8844 of bel anoniem met 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Reacties