112

Expositie “Waar kijk ik naar” van Fotokring Heemskerk fotografiecentrum ISOO

Foto: Joop Rumping

BEVERWIJK – Van zaterdag 8 oktober t/m 12 november 2022 organiseert Fotokring Heemskerk (FKH) een bijzondere expositie in fotografiecentrum ISOO in Beverwijk.

De hobby fotografen van Fotokring Heemskerk exposeren er met ruim dertig niet alledaagse werkstukken, variërend van creatieve abstractie tot vervreemde surrealistische foto’s die tot de verbeelding spreken en de fantasie van de kijker prikkelen. Vandaar ook het thema: “Waar kijk ik naar?”, want de bezoeker wordt regelmatig verrast en bewust in verwarring gebracht in zijn of haar zoektocht naar antwoorden. Vaak zal enige verbazing niet onderdrukt kunnen worden.

De toegang tot de expositie is gratis. De openingstijden zijn: iedere woensdagmiddag van 12:00 uur tot 16:00 uur en iedere zaterdag van 11:00 uur tot 17:00 uur. Tijdens deze openingstijden is er altijd een fotograaf aanwezig die op verzoek iets meer kan vertellen over de foto’s of mogelijke vragen kan beantwoorden.

Fotografiecentrum ISOO ligt naast het treinstation van Beverwijk (Stationsplein 46B).

Fotokring Heemskerk is de grootste vereniging van enthousiaste hobby fotografen in de regio IJmond. Voorbeelden van werkstukken van de leden van FKH zijn te vinden op de website van de vereniging: www.fotokringheemskerk.nl.

Reacties

Cookieinstellingen