112

Literaire ontmoeting met flamboyant schrijver Splinter Chabot

Foto: Pascale van Reijn

BEVERWIJK – Sinds september presenteert Bibliotheek IJmond Noord samen met het Kennemer Theater in de Kleine Zaal maandelijks op een dinsdagavond een Literaire Ontmoeting met een bekende schrijver. Morgen, dinsdag 15 november, is Splinter Chabot te gast. In april verscheen zijn boek ‘als de Hemel genoeg ruimte heeft’.

In april verscheen zijn boek ‘als de Hemel genoeg ruimte heeft’. Het is een overdonderende, sprookjesachtige roman over onvoorwaardelijke vriendschap, twijfel en eenzaamheid. Maar bovenal over verlangen en vrijheid.

Vrienden Magnus en Elias zijn elkaars tegenpolen: Magnus galoppeert door het leven, Elias kijkt toe hoe Magnus de wereld naar zijn hand zet. Ze besluiten samen op reis te gaan door een land dat lang geleden betoverend is geweest. De route is uitgestippeld, de bestemming staat vast. Onderweg komen ze voor de grootste keuzes uit hun leven te staan.

Hoewel Magnus in het zonlicht lijkt te leven, is er schaduw in zijn hoofd. Elias ontdekt dat hoe dicht je ook bij iemand komt, uiteindelijk iedereen alleen is met zijn gedachten.

Splinter Chabot (1996) is schrijver, programmamaker en politicoloog. In maart 2020 verscheen zijn debuutroman ‘Confettiregen’ – een bestseller, die zal worden verfilmd.

Voor de liefhebber is er voorafgaande aan de voorstelling een Queer Pubquiz en pizza eten voor € 10,00.

Kaarten vanaf € 14,50 voor dinsdag 15 november om 20.00 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Reacties

Cookieinstellingen