112

Theatervoorstelling ‘Kikker is verliefd!‘ komt naar Kennemer Theater

BEVERWIJK – Op donderdag 5 januari, dus nog in de kerstvakantie, komt de vrolijke, muzikale en interactieve poppenvoorstelling ‘Kikker is verliefd!’ naar het Kennemer Theater in Beverwijk. Kikker, al ruim 30 jaar bekend van de boekjes van Max Velthuis, nu dus als vrolijke en muzikale familievoorstelling voor iedereen vanaf 3 jaar.

(foto’s: Wim Lanser)

Tijdens de voorstelling ‘Kikker is verliefd!’ voelt Kikker zich wat vreemd. Hij moet lachen en huilen tegelijk en zijn hartje doet boem, boem, boem. Gelukkig staan zijn vrienden altijd klaar om hem te helpen. Maar wat zou er met Kikker aan de hand zijn? Heeft hij misschien honger, of is hij ziek? Samen met zijn bekende vrienden Varkentje, Eend, Rat en Haas doet Kikker er alles aan om antwoord te krijgen op die ene grote vraag: Hoe komt het toch dat Kikker zijn hartje zo klopt?Kikker is verliefd! is een magisch mooie poppenvoorstelling vol humor en publieksinteractie. Na afloop van de voorstelling komen Kikker en zijn vriendjes naar de foyer van het theater, waar kinderen de karakters kunnen ontmoeten en met hen op de foto kunnen.

Kans op vier gratis kaarten
Wil je kans maken op 4 gratis kaarten voor de voorstelling ‘Kikker is verliefd’ op 5 januari 2023 in het Kennemer Theater kijk dan op de Facebookpagina van Beverwijk.Nieuws.nl of Heemskerk.Nieuws.nl en geef daar een leuke reactie onder het facebookbericht over deze voorstelling.

Kaarten à € 21,50 op donderdag 5 januari om 14.00 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

Reacties

Cookieinstellingen