112

Politieberichten: Hart van Heemskerk

Foto: Heemskerk Nieuws

HEEMSKERK – De wijkagent is verantwoordelijk voor de totale politiezorg binnen zijn of haar gebied. De agent werkt nauw samen met bijvoorbeeld de surveillancedienst, maar ook met de recherche. Altijd om de leefbaarheid en veiligheid te verbeteren of te vergroten. Wekelijks delen de Heemskerkse wijkagenten enkele berichten vanuit de wijk waar ze werkzaam zijn.

Wijkdeel: Hart van Heemskerk

  • In de nacht van vrijdag 9 op 10 januari is er tussen 23.30 uur en 01.30 uur een witte Piaggio bromfiets ontvreemd vanaf de Chopinstraat.
  • Op zaterdag 10 januari, omstreeks 0.30 uur, werden twee 19 jarige jongens op het Haydnplein in hun auto gecontroleerd, waarbij meer dan 100 stuks zwaar illegaal vuurwerk werd aangetroffen. Er zal proces-verbaal worden opgemaakt.
  • Op maandag omstreeks 12.30 uur, werd een 70-jarige Heemskerkse aangehouden in een supermarkt aan het Haydnplein, vanwege de diefstal van drie bananen. Die kostte haar uiteindelijk 150 euro.

Deze politieberichten zijn aangeleverd door wijkagent Stefan van Broekhuijsen van de politie eenheid IJmond. Voor tips of vragen kunt u de politie bereiken op tel.nr. 0900-8844. Belt u liever anoniem, bel dan met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Reacties

Cookieinstellingen