‘Dikke Banden Race’ traditionele opstart Feestweek Heemskerk

Met de ‘Dikke Banden Race’ heeft de Heemskerkse jeugd zondagmiddag 2 september weer de aftrap gegeven voor de feestweek. De ‘Dikke Banden Race’ is een onderdeel van de (inmiddels 58e) Wielerronde van Heemskerk.

Om klokslag 13.00 uur klonk het eerste startschot en konden de kinderen van 7 en 8 jaar hun rondje maken van 1800 meter. Daarna was het de beurt aan de 9 en 10 jarigen die de dubbele afstand moesten afleggen, gevolgd door de groep van 11 en 12 jaar oud die 3 ronden voor hun rekening namen.Na afloop mochten de nummers 1, 2 en 3 van de jongens en de meisjes uit iedere categorie hun trofee in ontvangst nemen uit handen van de jeugdige Ronde Miss Heemskerk, waarna alle winnaars en winnaressen nog een ererondje reden over het parcours en onder het toeziend oog van het publiek in het centrum van Heemskerk.Wie die winnaars waren? Hieronder de uitslagen van de drie series Dikke Banden Race

Leeftijd 7/8 jaar Jongens

 1. Jim Rumping
 2. Jard Koper
 3. Cas Noom

Leeftijd 7/8 jaar Meisjes

 1. Iris van Tunen
 2. Naomi van Mourik
 3. Saar Denneman

Leeftijd 9/10 jaar Jongens

 1. Rens Denneman
 2. Sietse Niesten
 3. Jouri Bloedjes

Leeftijd 9/10 jaar Meisjes

 1. Marit Noom
 2. Mila Luydens
 3. Manon de Man

Leeftijd 11/12 jaar Jongens

 1. Kjel Tabman
 2. Sven de Groot
 3. Finn Fatels

Leeftijd 11/12 jaar Meisjes

 1. Nienke de Man
 2. Nicole Noom
 3. Rozemarijn Barel

Uitgebreide foto- en filmimpressie
Zowel HeemskerkNieuwsNL als RTV IJmond waren aanwezig bij de Dikke Banden Race. Bart Bosch van RTV IJmond zorgde voor een filmimpressie (klik hiervoor op de hoofdfoto bovenaan dit artikel)  en Wim Meijer van HeemskerkNieuws.NL maakte onderstaande uitgebreide fotoserie. Door de foto’s aan te klikken wordt een grote versie zichtbaar die gratis kan worden gedownload.

Reacties

0