Actrice-zangeres Ryan van den Akker met Zoet-Zuur in Kennemer Theater

Foto: Kennemer Theater

Na hoofdrollen in Cyrano, De Jantjes, Elisabeth, My Fair Lady en Rex nu met haar eigen(zinnige) theatershow “ZOET-ZUUR” op het podium in Beverwijk

In de jaren 90’ was Van den Akker zeer bekend als hoofdrolspeelster in tal van musicals, waaronder Cyrano, De Jantjes, Elisabeth, My Fair Lady en Rex. De tijd van de musical heeft ze achter zich gelaten en nu staat ze op het podium met haar eigenzinnige theatershow “ZOET-ZUUR”.

Samen met haar pianist Bart Rademakers neemt zij haar publiek mee op een kleurrijke zwerftocht van vertelsels en liederen. Met haar bijzondere repertoire-keuze (‘Bel Ami’, ‘Ich will keine Schokolade’, ‘Liefde van Later’, ‘Stairway to Heaven’) trakteert zij haar publiek op kleinkunst, cabareteske nachtclubliederen, intense ballades en speelse acts in zowel het Nederlands, Duits, Engels als Frans! Liederen en teksten om over te struikelen, in te bijten, om te zoenen of om over na te denken.

Herman van Veen zei ooit: “Er zijn maar weinig mensen in het theater die je zo weten te raken. Zij verovert, verrast je met haar ludieke uitdagingen, pakt je bij de strot, speelt met haar publiek en zingt de sterren van de hemel. Ze ontroert je tot op het bot en is dan weer hilarisch en fel. Niet doorsnee. Een kameleon. Een ware happening.”

Op 17 januari om 20.30 uur is ze te bewonderen in het Kennemer theater in Beverwijk. Kaarten zijn verkrijgbaar via https://www.kennemertheater.nl/

'
article
21888
Actrice-zangeres Ryan van den Akker met Zoet-Zuur in Kennemer Theater
Na hoofdrollen in Cyrano, De Jantjes, Elisabeth, My Fair Lady en Rex nu met haar
https://heemskerk.nieuws.nl/algemeen/21888/actrice-zangeres-ryan-van-den-akker-met-zoet-zuur-in-kennemer-theater/
2019-01-03T10:48:25+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/143/2019/01/03105101/img8100_35-akker.jpg
Kennemer Theater, Ryan van den Akker
Algemeen, Cultuur