Theatermanifestatie IJmond zoekt deelnemers voor nieuwe voorstelling

Van 12 t/m 15 september zal in het havengebied van IJmuiden door Stichting Theatermanifestatie IJmond de nieuwe theatervoorstelling ‘Luwte’ worden gespeeld. Na het succes van Schemering in 2017 is het tijd voor een nieuw verhaal op wederom een bijzondere locatie in de IJmond.

Het stuk gaat over een kleine gemeenschap op een vergeten stuk niemandsland die zich staande probeert te houden in een leefomgeving waar ze weinig controle meer over hebben. Een wereld van uitbundige groei en innovatie, maar ook van bijgeloof en willen beschermen wat er is. En de wind, er is altijd de wind.

Iedereen vanaf 9 jaar kan zich aanmelden
Ook deze editie werken we weer graag samen met spelers, dansers, (beeldend) kunstenaars, decorbouwers, zangers en muzikanten uit de gehele IJmond. Maar ook koren, verenigingen en potentiële samenwerkingspartners kunnen zich aanmelden. Iedereen vanaf 9 jaar is welkom om mee te doen en ervaring is niet nodig.

Repetities
De repetities starten half maart op dinsdagavond (volwassenen) en dinsdagmiddag (jeugd). Daarnaast zijn er in juni, juli en september drie repetitiezondagen. De dansrepetities zijn vanaf mei 1 á 2 keer per maand op maandagavond. Voor de muziekrepetities worden aparte afspraken gemaakt met muziekverenigingen en koren. Aanmelden kan t/m 17 maart 2019 via de website: www.theatermanifestatieijmond.nl

Klik op de hoofdfoto bovenaan dit artikel voor de reportage die RTV IJmond afgelopen jaar maakte van de theatervoorstelling Schemering.

 

0