Dierverzorger voor een dag… dat kan bij Dierentuin Animal Farm.

Gapend vosje wacht op nieuwe verzorgertjes
Foto: Wim Meijer Fotografie

Kinderen vanaf 8 jaar doen een dag lang alles wat een echte dierenverzorger ook doet: Voeren, schoonmaken en heel veel leren over de dieren.

Vanaf deze maand is het mogelijk om op Dierentuin Animal Farm in Beverwijk een dag lang te ervaren hoe het is om dierenverzorger te zijn. Dat kan met het project ‘dierverzorger voor een dag’ waarbij kinderen vanaf 8 jaar in kleine groepjes van maximaal 3 tot 4 personen een dag lang (van 10.00 uur tot 14.00 uur) meelopen met de vaste dierenverzorgers.

Een dag lang doen de kinderen alles wat een echte dierenverzorger ook doen zoals voeren, schoonmaken en heel veel leren over de dieren. Geïnteresseerd? Meld je aan via [email protected] voor het boeken van een afspraak. ER wordt een kleine vergoeding gevraagd voor de begeleiding van 15 euro per persoon. Die vergoeding wordt volledig gebruikt voor het verder opknappen van de dierentuin.

Dierenverzorger voor een Dag is een unieke ervaring, die je ook  cadeau kunt doen aan een ander. En samen met je ouders mag natuurlijk ook.

  • Locatie: Dierentuin Animal Farm, Luxemburglaan 4, 1945 AC Beverwijk
  • Meer info via e-mail: [email protected]

Reacties

Cookieinstellingen