Cliënten van de Hartekamp Groep beleefden spannende rit in Old-timers, Klassiekers en enkele actuele auto’s

Zondag 25 augustus was een speciale- en spannende dag voor diverse  van de Hartekamp Groep. Zij mochten een anderhalf uur durende rondrit meemaken in ruim 60 deelnemende auto’s uit vervlogen tijden en enkele actuele modellen.

Bron Wikipedia: Een oldtimer is een voertuig waarvan het model al lange tijd niet meer gefabriceerd wordt. Bij een auto spreekt men doorgaans van oldtimer als deze periode meer dan 40 jaar beslaat. Voor andere voertuigen, zoals een bromfiets of een motorfiets rekent men een periode van meer dan 30 jaar.  Oudere voertuigen die minder dan 40 jaar geleden zijn geproduceerd noemt men veelal ‘klassiekers’ Voor de deelnemers aan de rondrit minder relevant. Zij mochten dankzij prachtig weer genieten van een rit in veelal open voertuigen.

Omstreeks 13:30 uur was de planning voor vertrek en dus verzamelden rond 12:30 uur al vele deelnemers en hun begeleiders zich op het prachtige landgoed van de Hartekamp. De diverse klassiekers en oldtimers werden in een lange rij geparkeerd, zodat de passagiers met beleid konden instappenEr waren zeer fraaie modellen te bewonderenDe orgelman zorgde vast voor wat vrolijke klanken op het terrein De rit ging door Heemstede, Bennebroek, Aerdenhout, Overveen, Zandvoort en Bentveld. In de dorpen langs de route zwaaiden mensen enthousiast en de cliënten vinden dat altijd prachtig! 700 vrijwilligers zetten zich iedere dag vol betrokkenheid in voor ruim 1650 kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen.

Geniet hieronder van de ‘vertrek-foto’s’ en bekijk ook het filmpje!

Reacties