Figuranten gezocht voor Nederlandse oorlogsthriller De Oost

Foto: Foto: New Amsterdam Film Company

Komende zaterdag 21 september is voor de draaidag in Haarlem van de nieuwe Nederlandse oorlogsthriller De Oost een groot aantal figuranten nodig: mannen van tussen de 30 en 50 jaar.

New Amsterdam Film Company zoekt figuranten voor de nieuwe Nederlandse oorlogsthriller genaamd: De Oost. Deze film van regisseur Jim Taihuttu (Wolf, Rabat) speelt zich af in de jaren ’40 gaat over de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog.

De cast bestaat uit onder andere uit Marwan Kenzari (Aladdin, Flikken Maastricht), Martijn Lakemeier (Oorlogswinter, Hollands Hoop) en Peter Paul Muller (Gooische vrouwen, All Stars). Na een geweldige draaiperiode in Indonesië is men nu op zoek naar figuranten in Nederland!

Op zaterdag 21 september zal in Haarlem een shoot zal plaatsvinden waarvoor nog een groot aantal figuranten wordt gezocht. Het gaat om mannen tussen de 30 en 50 jaar. Men speelt demonstrant tegen het Nederlandse militaire optreden in Indonesië in de jaren ’40, tijdens de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog. De scene zal zich afspelen in een haven.

Daarnaast is men op zoek naar figuranten die soldaat willen spelen. Hiervoor zoeken we Nederlandse (witte) mannen van tussen de 20 en 25 jaar.

De hele dag beschikbaar, ander kapsel en 35 euro vergoeding
Belangrijk is dat men de gehele dag beschikbaar is. De vergoeding bedraagt €35, en wordt binnen één werkdag overgemaakt op ieders bankrekening. Reiskosten worden niet apart vergoed. En wat het kapsel betreft: de film speelt zich af in de jaren ’40, dus houd er rekening mee dat men op de set een ander kapsel krijgt aangemeten. Dit zal gebeuren door een professionele kapper.

Opgeven kan via de website is www.castingdeoost.nl