Uitgaansgelegenheid BIJ45 nieuw in Beverwijk

Eigenlijk zou het centrum al op 4 april worden geopend, maar in plaats van een ‘grand opening’ werd ’t een ‘intelligente lockdown’. Een bizarre tegenvaller voor Jan-Willem Talen en Alex Schijffelen, de eigenaren van BIJ45.

Toch lijkt ’t er nu op dat er nu betere tijden aanbreken. Met de versoepeling van de coronamaatregelen mochten per 1 juni eindelijk de deuren open en konden de eerste gasten gaan genieten van het centrum dat voor alle leeftijden vertier en ontspanning in huis heeft.

Van alles is mogelijk, van bowlen op de 6 hypermoderne bowlingbanen verlicht met het nieuwste strike effect, Glow Mini Golf in een bijzondere onderwaterwereld, poolbiljarten, darts, of gewoon gezellig kijken naar sportwedstrijden in de sportbar.

De oorsprong van de naam van het nieuwe uitgaanscentrum ‘BIJ45’ ligt voor de hand: het centrum is gevestigd aan de Parallelweg 45 in Beverwijk, je zou kunnen zeggen: op de steeds meer tot uitgaans- en sportgebied transformerende meubelboulevard, waar recentelijk ook Burger King en KFC zich vestigden, McDonalds zijn vestiging renoveerde, ook binnenspeeltuin Ballorig een vestiging heeft en tevens diverse sportscholen zijn te vinden, zoals Cardio Fitness en MAX Sports & Wellness.

IJmond Nieuws ging deze week langs op het moment dat de champagnekurk knalde om de opening te vieren van BIJ45 en maakte bijgaande reportage.

Klik op de hoofdfoto bovenaan dit bericht voor de reportage van IJmond Nieuws.