Spelen en nieuwe dingen leren tijdens Herfstvakantie bij d’Evelaer

Foto: Pexels

Heemskerk- Vanwege het mooie weer vergeet je bijna dat de herfst eraan komt. Toch staat  de herfstvakantie weer bijna op de stoep. Tijd voor leuke kinderactiviteiten!

Op 13, 14 en 15 oktober zijn er weer leuke activiteiten georganiseerd bij buurtcentrum d’Evelaer. Voor kinderen in de leeftijd van 2 t/m 12 bieden wij een gevarieerd aanbod aan. Er is voor elk wat wils!

Voor de creatievelingen hebben wij op dinsdag 13 oktober een workshop ‘Pimp je pompoen’ bij atelier de Blauwe Deur. Gezellig met een groepje kinderen pompoenen bewerken en beschilderen. Hoe komt jouw pompoen eruit te zien? Een griezelige Halloween pompoenenhoofd of een leuke bosuil?

Voor de sportievelingen hebben we deze dag een workshop mountainbiken op een echt parcours in Akersloot. De avonturiers kunnen terecht bij boswachter Evert-Jan met zijn workshop ‘over leven en overleven’. Bij hem leer je alles over wat je moet doen als je verdwaalt raakt en de nacht moet doorbrengen in de duinen.

Nog niet uitgespeeld? Kom dan woensdag 14 oktober naar de poppentheatervoorstelling ‘De zeemeermin en de linke soep’. Een grappige, maar ook een hele spannende voorstelling over het aanpakken van de vervuiling van de zee door plastic afval.

In de middag hebben we een legoworkshop, die ook heel geschikt is voor kinderen met een lichte vorm van autisme. Daarna kunnen kinderen leren sluipen, rollen en vechten tegen draken, samoerai en trollen tijdens de Ninja workshop.

Op donderdag 15 oktober hebben we een kabouterochtend voor de kleuters en voor kinderen vanaf 6 jaar de kinderduinraad.

Kinderduinraad
Buurtcentrum d’Evelaer wil d.m.v. deze kinderduinraad kinderparticipatie stimuleren en nóg beter het aanbod afstemmen op de interesses van de kinderen. Dus zit jij boordevol ideeën en vind je het leuk om mee te denken over de kinderactiviteiten? Kom dan naar de kinderduinraad.

Opgeven voor de kinderactiviteiten kan via www.evelaer.nl

Reacties