Mariëlle Beentjes opent nieuwe praktijkruimte Key2Change

Foto: Wim Meijer Fotografie

BEVERWIJK – In 2018 startte Mariëlle Beentjes vanaf haar woonadres aan de Kuikensweg in Beverwijk als ‘burn-out counselor’. Nu, vier jaar later is haar praktijk ‘Key2Change’ een begrip binnen de IJmond. In de afgelopen jaren wisten al veel mensen met stress- en/of burn-out gerelateerde klachten de weg naar haar te vinden, en met het toenemende aantal cliënten werd het ook tijd voor een nieuwe praktijkruimte.

Afgelopen maand nam Mariëlle die nieuwe praktijkruimte in gebruik. Niet meer op de Kuikensweg nummer 25, maar aan de overkant van diezelfde Kuikensweg, nu op nummer 24. Niet alleen de praktijk verhuisde, ook privé verhuisde Mariëlle met haar gezin mee naar de overkant, waar ze naast de woning de nieuwe vrijstaande praktijkruimte realiseerde in de voormalige bij de woning behorende garage. Stap echter naar binnen, en niets doet meer denken aan de voormalige  bestemming.De praktijk is gevestigd op de bovenetage en heeft een moderne, warme uitstraling. Ook het feit dat de praktijk een eigen ingang heeft ervaart Mariëlle als een groot voordeel. Meer privacy, zowel voor de cliënten als voor Mariëlle zelf en haar gezin.

Dat de praktijk via een trap moet worden bereikt zou als een minpuntje kunnen worden gezien. Zo ziet Mariëlle dat overigens niet. De afgelopen 2 coronajaren hebben aangetoond dat therapie ook prima online kan worden gegeven.Weliswaar is Key2Change nu gevestigd in een fraaie nieuwe ruimte, verder gaat Mariëlle gewoon door waar ze gebleven was: uiteraard met wat op dit moment haar corebusiness is: haar werk als Integratief Burn-out Counselor & Coach. Maar qua ontwikkeling als therapeute staat ze ook niet stil en volgt ze ook nu weer opleidingen om haar mogelijkheden als therapeut/coach verder te kunnen verruimen, waarbij dan vooral gedacht moet worden aan traumatherapie.Op dit moment bestaat het aanbod aan behandelingen van Key2Change uit:

Meer informatie op de website: https://key2change.nl/

Reacties

Cookieinstellingen