Muzieksafari: probeer gratis een instrument uit bij Cultuurhuis Heemskerk

Foto: Aangeleverd

HEEMSKERK – In de week van 6 februari start Cultuurhuis Heemskerk kennismakingscursussen voor alle instrumenten  Alleen is het kiezen van een instrument soms lastig. Om je hierbij te helpen komt Cultuurhuis Heemskerk daarom met de Muzieksafari op zaterdag 21 januari.

Op 1 middag kun je verschillende instrumenten zien, horen en uitproberen. Wanneer je enthousiast bent kun je je daarna inschrijven voor een kennismakingscursus.

Populaire instrumenten zoals piano, gitaar of drums kennen we allemaal wel, maar is dat ook het instrument wat het beste bij je past? Of spreken klassieke instrumenten je misschien meer aan? De strijkinstrumenten zoals viool, cello en contrabas, dwars- of blokfluit, harp of de blaasinstrumenten? Trompet, saxofoon, trombone, bariton… er is zoveel keuze! Tijdens de muzieksafari ga je in een groepje samen met een docent gedurende 1 uur verschillende instrumenten langs. De docent laat het instrumenten zien, horen en laat het jou natuurlijk ook uitproberen.

De muzieksafari is op zaterdag 21 januari om 13:00, 14:00 en 15:00 uur en is gratis toegankelijk. Meld je aan via [email protected] Voor meer informatie over de muzieksafari of de kennismakingscursussen kijk op www.cultuurhuisheemskerk.nl.

Reacties

Cookieinstellingen