Derde editie jaren 80 dansfeest in clubMariz

Foto: Aleid Bos

CASTRICUM – Het Castricumse DJ-duo Two Imaginary DJ’s komt op zaterdag 1 juni terug in clubMariz in Castricum met hun jaren 80 dansavond. De DJ’s draaien weer hun meest favoriete hits uit de jaren 80. En dat doen ze niet vanaf een computer maar ‘gewoon’ ouderwets vanaf twee draaitafels. Ze nemen dan ook vele honderden singletjes mee.

“In de jaren 80 is zoveel goede muziek gemaakt. Er is genoeg om uit te kiezen en er zijn dan ook geen twee avonden hetzelfde. Wat wel blijft is het feest der herkenning en mensen die heerlijk staan te dansen. En waar in Castricum kun je nu beter dansen dan in clubMariz?” Aldus de Two Imaginary DJ’s Richard Heideman en Sander Steggink.

Kortom ga weer even terug in de tijd met de beste en leukste eigthies klassiekers van onder andere The Eurythmics, Doe Maar, The Cure, INXS, Madness, Depeche Mode, Nena, The Police, Prince of de Simple Minds. De afgelopen editie was helemaal uitverkocht dus wacht niet tot het laatste moment met het kopen van kaarten!

Het jaren 80 dansfeest met de Two Imaginary DJ’s is op zaterdag 1 juni in clubMariz, Dorpstraat 72, Castricum. Aanvang 21.00 uur. Entree: 6,50 euro. Let op: verkoop alleen online via https://www.bueno.nu/webshop/school/167/schedule-detail/629593

Cookieinstellingen