Kijk- en Doedag SIG-dagcentrum Wisselwerk

Foto: SIG

BEVERWIJK – Stichting SIG, organisatie voor ondersteuning van mensen met een beperking in de regio Haarlem/Beverwijk, houdt woensdag 5 juni een ‘Kijk- en Doedag’ in dagcentrum Wisselwerk aan de Schans 1 in Beverwijk.

Nieuwe vrijwilligers, medewerkers en cliënten/verwanten kunnen tijdens deze open dag kennismaken met het diverse dagbestedingsaanbod van de SIG.

Tijdens de open dag, van 11.00 tot 15.00 uur, krijgen bezoekers rondleidingen en workshops aangeboden. De kaarsenmakerij, de bakkerij, het schilders-, keramiek- en glas-in-loodatelier, de textielafdeling en cadeauwinkel De Schans organiseren tijdens het evenement bijzondere activiteiten voor bezoekers.

Ook aan de overkant van Wisselwerk (Schans 8) zijn bezoekers welkom voor een nadere kennismaking: bij de Inpakafdeling en het Siggy Theater. In het Siggy Theater worden tijdens de Kijk- en Doedag verschillende activiteiten voor jong en oud aangeboden, zoals karaoke, dans en toneel. Bezoekers van de open dag kunnen hier ook terecht voor koffie en thee, met lekkers van de bakkerij.

Via speeddates en een informatiemarkt komen nieuwe cliënten, vrijwilligers en collega’s meer te weten over dagbesteding, vrijwilligerswerk en werken bij de SIG.

Meer info: https://www.sig.nu/werken-en-maken/waar-kun-je-werken/

Cookieinstellingen