Laatste zomerconcert in Kasteeltuin Assumburg met drumband Drumdemand en Afrikaanse zanggroep Kuzola

HEEMSKERK / BEVERWIJK - Na vier drukbezochte concerten vindt zondag 18 september het laatste muziekoptreden plaats in de fraaie Kasteeltuin achter Slot Assumburg aan de Tolweg in Heemskerk. Het zal er swingend aan toe gaan, want drumband Drumdemand en de Afrikaanse zanggroep Kuzola staan op het programma dat om 14 uur begint. De toegang is -evenals voor een bezoek aan de tuin- gratis.

Alcohol en verkeer, dat kun je niet maken… al sinds 1872!

Vandaag 125 jaar geleden, op 10 september 1897, vond de eerste veroordeling plaats voor rijden onder invloed: een boete van 25 shilling! Met dat ‘slokje te veel’ zette de beschonken taxichauffeur een gevaarlijke trend. Zo vallen er in Amerika jaarlijks tot 3 maal zoveel doden door alcoholgebruik in het verkeer als bij de aanslagen op de Twin Towers. Reden genoeg om te pleiten voor een “war on alcohol-terror”