Heel Heemskerk Rock ’n Rollde

Zaterdag 16 juni stond het complete centrum van Heemskerk in het teken van de vijftiger en zestiger jaren van de vorige eeuw.

Swingende Rock ’n Roll, indrukwekkende muziek- en dansdemonstraties en een veelheid aan kunstuitingen veranderden het hartje van de Ezelstad in een mix van openluchtmuseum en openluchttheater. Vier podia
Bands, zangkoren en dansscholen zorgden vanaf 12.00 uur tot 21.30 uur voor een uitgebreid showprogramma verdeeld over 4 verschillende podia, terwijl Cultuurhuis Heemskerk gedurende de hele dag allerlei workshops organiseerde, zoals djembé, percussie, theater, dwarsfluit, sieraden maken en ”recycle je oude tasje door het te pimpen’. De cultuurdag, droeg als thema ‘Heel Heemskerk Rockt ’n Rollt’ en was tot stand gekomen door samenwerking tussen Cultuurhuis Heemskerk, InHeemskerk.nl, de Heemskerkse winkeliers- en horeca-ondernemers, de gemeente Heemskerk en Jansheeren. 
Oldtimers
Behalve door optredens en en workshops werd het thema van de dag extra kracht bijgezet door de aanwezigheid van tientallen oldtimers verspreid over het centrum. En verder kond iedereen genieten van een mix van kunst, vintage en boeken op de uitgebreide markt. De samenwerkende organisaties zullen ongetwijfeld met een super tevreden gevoel terugkijken op deze cultuurmarkt, waarop alles mee leek te zitten, inclusief het weer.

Klik op de hoofdfoto bovenaan dit artikel voor uitgebreide fotoserie
Voor een uitgebreide foto-impressie van de cultuurdag klik op de hoofdfoto bovenaan dit artikel en scroll vervolgens met de pijlen, links en rechts van de foto, door de hele serie.

 

Reacties